Ute Imhof er utdannet fysioterapeut og har siden 2000 vært spesialist innen barnefysioterapi. Hun har videreutdannet seg innen tilknytning og traumebearbeidelse. Ute underviser for ulike fagfolk i Norge, Danmark, Sverige, Tyskland og Sveits, har jobbet i 20 år på sykehus og siden 2005 i egen praksis.

Å få en god start i livet er en stor gave for livet! Barn har ofte sammensatte problemstillinger og det krever bred kunnskap. Jeg har tilegnet meg mange ulike behandlingsteknikker slik at jeg kan møte hvert barns unike behov. Det er viktig å se symptomer i sammenheng for å kunne tilby en effektiv behandling.

Jeg er spesielt opptatt av å hjelpe barn/foreldre som har hatt en vanskelig start i livet, når det ble annerledes enn planlagt. Har barnet kommet til verden ved sugekopp, tang, keisersnitt eller for tidlig fødsel osv. så kan det være nødvendig å lege sporene en slik fødsel kan ha utløst. Ofte er det et høyt stressnivå som barnet/foreldre trenger hjelp til å regulere for å finne ro.

Jeg har spesialutdannelse i dette feltet.

Jeg tilbyr behandling av barn med ulike problemer slik som kiss, kidd, torticollis, fotfeilstillinger (for eksempel klumpfot), hoftedysplasi, skoliose, plexusskade, forsinket motorisk utvikling, for tidlig fødte barn, nevrologiske lidelser, stressreguleringsvansker, tilknytningsvansker m.m.

Alle barn får en grundig individuell funksjonsanalyse, supplert av nevrologisk status for å identifisere symptombildet. En helhetlig tilnærming og styrking av foreldrerollen står i fokus for behandlingen.

Jeg har nært samarbeid med spesialister innen barneortopedi, radiologi, manuellterapi, akupunktur, homøopati, osteopati, pedagogikk, psykologi, synspedagogikk, hørselspedagogikk og personer med kunnskap om ortopediske sko.Voksne kan også få behandling i form av fascia-terapi, craniosacral-terapi og ikke minst veiledning for å finne tilbake til kroppen sin etter svangerskapet.Det er mulig å få akuttime. Det er ikke nødvendig med henvisning fra legen for å få time.For mer info og timebestilling:


Mobil: 911 93 628

Telefon: 679 70 465

Hjemmeside: barnasfysioterapeut.no​

Mail: post@barnasfysioterapeut.no

Facebook